KUKU, MAJKO SVETA, DA LI JE OVO STVARNO ON? Glumica se pojavila sa MUŽEM, a niko živ ga nije PREPOZNAO: Šta mu je?
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

transformacija

KUKU, MAJKO SVETA, DA LI JE OVO STVARNO ON? Glumica se pojavila sa MUŽEM, a niko živ ga nije PREPOZNAO: Šta mu je?

Osušio se koliko je smršao

Objavljeno:

Čuveni glumački par bio je sinoć na premijeri filma Kinds of Kindness na Kanskom festivalu. Izgledali su kao divan ljubavno - modni par, ona u efektnoj haljini sa detaljima od tila, on u klasičnom smokingu. Ponovo je u prvi plan dospela njegova kilaža jer je vidno smršao zbog čega se čak sumnjalo da je možda koristio Ozempik.

Kristen Danst (42) i Džesi Plemons mnogima su sjajna inspiracija kao ljubavni par imun u svom odnosu na trzavice kakve može da donese slava. Običan - neobičan par godinama je u vezi, imaju dvoje dece, a venčali su se 2022.

Kada su se pre nekoliko meseci pojavili na dodeli Oskara u Los Anđelesu, polemisalo se da li je glumac Džesi Plemons smršao uz pomoć Ozempika ili je koristio neke druge metode.

Kristen Danst i Džesi Plemons
Kristen Danst i Džesi Plemonsfoto: Lionel Guericolas/MPP / Starface / Profimedia

Ovaj 36 -godišnjak je otkrio da je pokušavao da smrša 2022. nakon što je odlučio da je "umoran od nošenja sve te dodatne težine". Plemons je govorio o povremenom postu, smanjenju unosa ugljenih hidrata i izbegavanju "užasne" hrane.

Pokušavao da smrša 2022.godine
Pokušavao da smrša 2022.godinefoto: Lionel Guericolas/MPP / Starface / Profimedia

"Stvarno mislim da je to zbog njegovog životnog stila. A zatim, drugo, tokom prilično dugog perioda, ne samo mesec ili dva, on je gubio na težini. Čini mi se da se posvetio promenama načina života i to se stvarno vidi na njegovom telu", rekao je tada dr Dr Geri Motoki, plastičan hirurg za Daily mail.

Plemons je govorio o povremenom postu
Plemons je govorio o povremenom postufoto: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

Džesi Plemons bio je šarmantan i sa viškom kilograma, lepota nije ograničena brojem na vagi, ali je dobra linija saveznik zdravlja. Mršavljenje svakako menja izgled, u kojoj meri ta promena može da se desi, vidi se na primeru ovog glumca.

Bonus video:

00:54

NADICA ADEMOV NAPOKON OTKRILA DA LI JE ISTINA DA JE PRODAVALA DONJI VEŠ NA PIJACI: Ne stidim se ničega što sam u životu radila!

(Espreso / Blic žena/Jelena Milenković/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.